Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11772

Название: Ресторан на 84 місця в місті Харків
Авторы: Новак, Ольга
Ключевые слова: ресторан
пароконвектомат
організація виробництва
виробнича програма
Issue Date: 9-Feb-2022
Аннотация: АНОТАЦІЯ Дипломний проект викладено на 105 сторінках пояснювальної записки та містить 45 таблиць, 4 рисунки, 3 додатки, 40 літературних джерел. Графічний матеріал – 4 аркуші. Обґрунтовано використання новітніх технологій, а саме розширення асортименту суперфудів. На основі технологічних розрахунків визначені технологічне обладнання, кількість працівників, склад та площі приміщень. Вирішені питання організації виробництва, обслуговування, рекламної діяльності майбутнього підприємства. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, архітектурні рішення, запропоновані системи водо- та теплопостачання, енергозабезпечення, раціонального використання ресурсів, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу. Об’єкт дослідження: ресторан. Предмет дослідження: технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці. Ключові слова: ресторан, суперфуд, чія, йогурт, десерт, послуги харчування, розширення асортименту, фірмова страва, виробнича програма, пароконвектомат, страви з овочів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11772
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Диплом_Новак.pdf835,05 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback