Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11773

Название: Кафе на 80 місць у місті Кременчук Полтавської області
Авторы: Лепіско, Ярослав
Ключевые слова: кафе
пароконвектомат
фірмова страва
виробнича програма
Issue Date: 9-Feb-2022
Аннотация: АНОТАЦІЯ Обґрунтовано напрямки розширення асортименту других страв з м’яса. Наведено хімічний склад м’яса, його вплив на організм людини. З врахуванням аналізу літературних джерел проаналізовано рецептурний склад страв, розроблено нормативну документацію на нову продукцію. На основі технологічних розрахунків визначені технологічне обладнання, кількість працівників, склад та площі приміщень. Вирішені питання організації виробництва, обслуговування, рекламної діяльності майбутнього підприємства. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо водо-, теплопостачання, енергозабезпечення, раціонального використання ресурсів, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу. Бакалаврський проект викладено на 122 сторінках пояснювальної записки та містить 35 таблиць, 3 додатки. Графічний матеріал - 4 аркуші.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11773
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Диплом Лепіско.pdf1,1 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback