Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11773
|
Название: | Кафе на 80 місць у місті Кременчук Полтавської області |
Авторы: | Лепіско, Ярослав Юрійович |
Ключевые слова: | кафе пароконвектомат фірмова страва виробнича програма |
Дата публикации: | 9-Фев-2022 |
Аннотация: | Обґрунтовано напрямки розширення асортименту других страв з м’яса. Наведено хімічний склад м’яса, його вплив на організм людини. З врахуванням аналізу літературних джерел проаналізовано рецептурний склад страв, розроблено нормативну документацію на нову продукцію. На основі технологічних розрахунків визначені технологічне обладнання, кількість працівників, склад та площі приміщень. Вирішені питання організації виробництва, обслуговування, рекламної діяльності майбутнього підприємства. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо водо-, теплопостачання, енергозабезпечення, раціонального використання ресурсів, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу. Бакалаврський проект викладено на 122 сторінках пояснювальної записки та містить 35 таблиць, 3 додатки. Графічний матеріал - 4 аркуші. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11773 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|