Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11782
|
Название: | Ресторан на 84 місця в місті Вовчанськ Харківської області |
Авторы: | Куца, Дар’я Олександрівна |
Ключевые слова: | ресторан страви з яєць |
Issue Date: | 13-Feb-2022 |
Аннотация: | Обґрунтовано розширення асортименту страв із яєць за рахунок використання продуктів переробки амарантового насіння. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11782 |
Appears in Collections: | Магістерські та дипломні роботи (проекти)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|