Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11795

Название: «Моделювання сервісно-виробничих процесів парк-готелю категорії «****» на 112 місць у Козельщинському районі Полтавської області»
Авторы: Ходіс, Наталія Сергіївна
Ключевые слова: парк-готель
готельне господарство
сільський туризм
споживачі
житлові приміщення
екологічний туризм
сервісно-виробничі процеси
Дата публикации: 21-Июн-2021
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Аннотация: Проаналізовано сучасний стан розвитку готельного господарства. Встановлено, що однією з найпотужніших тенденцій є близькість до природи, що знаходить відображення у розвитку таких готельних підприємств, як парк-готелі. Досліджено їх відсутність в Полтавському регіоні. Обґрунтовано місце розміщення парк-готелю в с. Книшівка Козельщанського району Полтавської області у мальовничому місці, де поєднується розкішна архітектура і неймовірні ландшафти, озеро Князєво, з мінеральними водами хлоридно-натрієвого складу. Розроблено концепцію парк-готелю, сутність якої полягає у відродженні сільського туризму в Полтавській області, націлена на українських туристів які хочуть відпочити від міської метушні та зануритись в українські традиції, та на іноземних туристів, які бажають ознайомитись з українською культурою, історією та кухнею.Передбачено гастроконцепцію закладу ресторанного господарства – українська кухня зі стародавніми Полтавськими мотивами. Організовано роботу підрозділів парк- готелю, визначено функціональні групи приміщень, структуру надання послуг, оснащення приміщень, розроблено авторський проект 3D-візуалізації дизайну інтер’єру вестибюльної групи приміщень, номеру «Люкс» і «Стандарт». розроблено заходи для створення перспективної моделі парк-готелю, запропоновано впровадити апітерапію, як інноваційну процедуру з оздоровлення. Передбачено сон на вуликах, в так званих «апібудиночках».
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11795
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
КВ_Бак_Ходіс_2021.pdf383,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь