Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11853
|
Название: | Обґрунтування технології краффінів підвищеної харчової цінності |
Авторы: | Шелудько, В. М. |
Ключевые слова: | борошняні вироби краффін чай матча обліпихове пюре |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки |
Библиографическое описание: | Шелудько В.М. Обгрунтування технології краффінів підвищеної харчової цінності. Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Серія «Технічні науки» №28. Львів. 2021 С. 59-65. |
Аннотация: | У статті досліджуються актуальні питання використання рослинної сировини підвищеної харчової цінності в технології краффінів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11853 |
ISSN: | 2522-123X |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|