Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11853

Название: ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КРАФФІНІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
Авторы: Шелудько В.М.
Ключевые слова: борошняні вироби
краффін
чай матча
обліпихове пюре
Issue Date: 10-Jan-2022
Издатель: Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки
Библиографическое описание: Шелудько В.М. Обгрунтування технології краффінів підвищеної харчової цінності. Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Серія «Технічні науки» №28. Львів. 2021 С. 59-65.
Серия/номер: технічні науки;
Аннотация: У статті досліджуються актуальні питання використання рослинної сировини підвищеної харчової цінності в технології краффінів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11853
ISSN: 2522-123X
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Шелудько_ВМ_стаття_Львів_2021.pdf676,49 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback