Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11853

Название: Обґрунтування технології краффінів підвищеної харчової цінності
Авторы: Шелудько, В. М.
Ключевые слова: борошняні вироби
краффін
чай матча
обліпихове пюре
Дата публикации: 2021
Издатель: Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки
Библиографическое описание: Шелудько В.М. Обгрунтування технології краффінів підвищеної харчової цінності. Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Серія «Технічні науки» №28. Львів. 2021 С. 59-65.
Аннотация: У статті досліджуються актуальні питання використання рослинної сировини підвищеної харчової цінності в технології краффінів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11853
ISSN: 2522-123X
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Шелудько_ВМ_стаття_Львів_2021.pdf676,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь