Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11862

Название: IMPLEMENTATION OF THE SUSTAINABLE DEVELOPMENT PRIORITIES OF TOURISM AND HOTEL AND RESTAURANT CLUSTERS IN REGIONS OF UKRAINE
Другие названия: ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ ПРИОРИТЕТІВ СТАЛОГО РОЗВИТКУ КЛАСТЕРІВ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В РЕГІОНАХ УКРАЇНИ
Авторы: Маслиган, О. О.
Кущ, Л. І.
Дудник, С. О.
Гоблик-Маркович, Н. М.
Ключевые слова: cluster; business; planes; product; service.
Issue Date: 28-Feb-2022
Серия/номер: 2;
Аннотация: The presentation of priorities for the operation of the tourism, hotel, and restaurant clusters in regional development planning should take place within the framework of the translation of the regional objectives into an inherent process deriving from the intrinsic cluster nature. This process is carried out based on a systematic description of the purposeful actions of the cluster actors' associations outside the territory of cities, villages, and towns, which is an element in the search for the best solution for a specific situation. Consequently, the study defined the specifics of implementing the sustainable development of the tourism, hotel, and restaurant clusters priorities.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11862
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
стаття грс економіка.pdf174,68 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback