Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11862
|
Название: | IMPLEMENTATION OF THE SUSTAINABLE DEVELOPMENT PRIORITIES OF TOURISM AND HOTEL AND RESTAURANT CLUSTERS IN REGIONS OF UKRAINE |
Другие названия: | ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ ПРИОРИТЕТІВ СТАЛОГО РОЗВИТКУ КЛАСТЕРІВ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В РЕГІОНАХ УКРАЇНИ |
Авторы: | Маслиган, О. О. Кущ, Л. І. Дудник, С. О. Гоблик-Маркович, Н. М. |
Ключевые слова: | cluster business planes product service |
Дата публикации: | 28-Фев-2022 |
Аннотация: | The presentation of priorities for the operation of the tourism, hotel, and restaurant clusters in regional development planning should take place within the framework of the translation of the regional objectives into an inherent process deriving from the intrinsic cluster nature. This process is carried out based on a systematic description of the purposeful actions of the cluster actors' associations outside the territory of cities, villages, and towns, which is an element in the search for the best solution for a specific situation. Consequently, the study defined the specifics of implementing the sustainable development of the tourism, hotel, and restaurant clusters priorities. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11862 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|