Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11920

Название: Розширення асортименту борошняних виробів для харчування туристів
Авторы: Кравченко, Василь Іванович
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: харчування
борошняні вироби
туристи
Дата публикации: 8-Окт-2021
Издатель: Європейська наукова платформа
Библиографическое описание: Кравченко В.І. Шелудько В.М. РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ. Актуальні питання та перспективи проведення наукових досліджень: матеріали II Міжнародної студентської наукової конференції (Т. 1), м. Кременчук, 8 жовтня, 2021 рік / Молодіжна наукова ліга. — Вінниця: Європейська наукова платформа, 2021. С.89-90
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11920
ISBN: 978-617-7991-50-1
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Кравченко, Шелудько.pdf1,22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь