Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11920
|
Название: | Розширення асортименту борошняних виробів для харчування туристів |
Авторы: | Кравченко, Василь Іванович Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Ключевые слова: | харчування борошняні вироби туристи |
Дата публикации: | 8-Окт-2021 |
Издатель: | Європейська наукова платформа |
Библиографическое описание: | Кравченко В.І. Шелудько В.М. РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ. Актуальні питання та перспективи проведення наукових досліджень: матеріали II Міжнародної студентської наукової конференції (Т. 1), м. Кременчук, 8 жовтня, 2021 рік / Молодіжна наукова ліга. — Вінниця: Європейська наукова платформа, 2021. С.89-90 |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11920 |
ISBN: | 978-617-7991-50-1 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|