Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11920

Название: РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ
Авторы: Кравченко, Василь Іванович
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: харчування
борошняні вироби
туристи
Issue Date: 8-Oct-2021
Издатель: Європейська наукова платформа
Библиографическое описание: Кравченко В.І. Шелудько В.М. РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ.Актуальні питання та перспективи проведення наукових досліджень: матеріали II Міжнародної студентської наукової конференції (Т. 1), м. Кременчук, 8 жовтня, 2021 рік / Молодіжна наукова ліга. — Вінниця: Європейська наукова платформа, 2021. С.89-90
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11920
ISBN: 978-617-7991-50-1
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Тези Кравченко, Шелудько.docx15,89 kBMicrosoft Word XMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback