Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11943
|
Название: | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ НАТУРАЛЬНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ВИРОБНИЦТВІ МОРОЗИВА |
Авторы: | Наконечна, Юлія Григорівна |
Ключевые слова: | Морозиво Стабілізатори |
Issue Date: | 30-Nov-2021 |
Издатель: | НУХТ |
Библиографическое описание: | МАТЕРІАЛИ І МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні в рамках проєкту програми ЄС ЕРАЗМУС+ Жан Моне Модуль (#620521-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE) |
Аннотация: | Використання яблучного пюре в якості натурального стабілізатора консистенції при виробництві морозива. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11943 |
ISBN: | 978-966-612-271-4 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|