Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12261

Название: Розроблення рецептур з використанням українських супер-фудів
Авторы: Подойнік, Ю. В.
Литвин, М. А.
Горобець, О. М.
Ключевые слова: український супер-фуд
розроблення рецептур
Дата публикации: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Розроблення рецептур з використанням українських супер-фудів / Ю. В. Подойнік, М. А. Литвин, О. М. Горобець // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 255–257.
Аннотация: У сучасному світі постало питання здорового харчування, а саме вживання великої кількості овочів та фруктів, їжі, багатої вітамінами та мікроелементами, зменшення кількості смажених продуктів, відмова від холестерину. Нині великий попит мають суперфуди. «Суперфуд» – це сировина природного рослинного походження, що вирізняється високим вмістом протеїнів, вітамінів, мінералів, незамінних кислот, антиоксидантів, інших корисних речовин та має мінімум калорій.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12261
ISBN: 978-966-184-427-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_255-257.pdf1,09 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь