Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12261
|
Название: | Розроблення рецептур з використанням українських супер-фудів |
Авторы: | Подойнік, Ю. В. Литвин, М. А. Горобець, О. М. |
Ключевые слова: | український супер-фуд розроблення рецептур |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Розроблення рецептур з використанням українських супер-фудів / Ю. В. Подойнік, М. А. Литвин, О. М. Горобець // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 255–257. |
Аннотация: | У сучасному світі постало питання здорового харчування, а саме вживання великої кількості овочів та фруктів, їжі, багатої вітамінами та мікроелементами, зменшення кількості смажених продуктів, відмова від холестерину. Нині великий попит мають суперфуди. «Суперфуд» – це сировина природного рослинного походження, що вирізняється високим вмістом протеїнів, вітамінів, мінералів, незамінних кислот, антиоксидантів, інших корисних речовин та має мінімум калорій. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12261 |
ISBN: | 978-966-184-427-7 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|