Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12263
|
Название: | Розроблення рецептур десертів дієтичного спрямування |
Авторы: | Бондар, І. О. Горобець, О. М. |
Ключевые слова: | десерти дієтичного спрямування розроблення рецептур |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Розроблення рецептур десертів дієтичного спрямування / І. О. Бондар, О. М. Горобець // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 259–261. |
Аннотация: | Актуальним питанням сьогодення є розроблення рецептур солодких страв та десертів для дітей, що мають харчову алегрію на яєчний білок та лактозу, адже ці продукти – основний компонент більшості солодких страв. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12263 |
ISBN: | 978-966-184-427-7 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|