Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Посібники (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12364

Название: Свинарство з основами біотехнології
Авторы: Бірта, Габріелла Олександрівна Бірта
Бургу, Юрій Георгійович
Флока, Людмила Валеріївна
Горячова, Олена Олександрівна
Гнітій, Надія Володимирівна
Дата публикации: 2022
Издатель: GlobeEdit
Библиографическое описание: Бірта Г.О., Бургу Ю.Г., Флока Л.В., Горячова О.О., Гнітій Н.В. Свинарство. Навчальний посібник. 2022. – 202 с.
Аннотация: Просування України по дорозі до ринкової економіки стимулює процес інтеграції в європейське і світове співтовариство, вимагає від виробників виготовлення якісної і конкурентноздатної продукції. Ринок диктує жорсткі умови до якості товарів, і лише оволодівши сучасними технологіями, підприємство може досягти необхідного рівня виробництва. Якість продукції стає пріоритетним напрямом розвитку галузі свинарства. Україна має достатній породно-генетичний потенціал. У господарствах, різних за розмірами і формою власності, розводять більше десяти вітчизняних і закордонних порід і спеціалізованих типів і ліній свиней різних напрямів продуктивності. При чистопородному розведенні, промисловому схрещуванні і гібридизації від них можна отримати значну кількість свинини високої якості, що відповідає сучасним вимогам ринку до тваринницької продукції. В представленому посібнику розглянуто наукові принципи, теоретичні і практичні основи якості м'ясо-сальної продукції різних генотипів свиней, залежність виходу та якості свинини від генотипу тварин, методи і прийоми визначення м'ясо-сальної продуктивності свиней, а також формування її як тваринно-сировинного джерела для м'ясопереробки.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12364
ISBN: 978-613-8-23891-1
Располагается в коллекциях:Посібники (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Нет файлов, ассоциированных с этим ресурсом.

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь