Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12550
|
Название: | Удосконалення показників якості десерту за рахунок технологічних і біохімічних властивостей сировини |
Другие названия: | Improvement of dessert quality indicators due to technological and biochemical properties of raw materials |
Авторы: | Міщенко, Володимир Артурович Тюрікова, Інна Станіславівна |
Ключевые слова: | технологія заморожування десерт смородина чорна |
Дата публикации: | 26-Дек-2022 |
Аннотация: | Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність удосконалення показників якості желе за рахунок використання ягід чорної смородини нових сортів. Досліджено технологічні та фізико-хімічні властивості свіжих та заморожених ягід чорної смородини нових сортів та соків із ягід. Визначено показники якості ягід залежно від динаміки зміни технологічних та біохімічних властивостей у процесі зберігання. Встановлено оптимальні терміни зберігання ягід смородини чорної обраних сортів. Досліджено технологічні параметри отримання соку із заморожених ягід і приготування желе. Розроблено технологічну схему і технологію желе. Досліджено показники якості та безпеки готових виробів. Розроблено проект технічної документації на желе чорносмородинове. |
Описание: | Желе чорносмородинове за пропонованою технологією рекомендуємо для споживання у щоденному харчовому раціоні для збагачення організму БАР. Розробки вважаємо перспективними для впровадженням у виробництво. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12550 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Файлы этого ресурса:
Нет файлов, ассоциированных с этим ресурсом.
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|