Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12552

Название: Проект будівництва цеху з виробництва фруктових консервів для дієтичного харчування у місті Зіньків Полтавської області
Авторы: Матвієць, Марина Олегівна
Тюрікова, Інна Станіславівна
Ключевые слова: технологія
проект
фруктові консерви
дієтичне харчування
Дата публикации: 26-Дек-2022
Аннотация: Організаційно-технологічна частина проекту включає характеристику сировини та допоміжних матеріалів, відповідно до вимог нормативної документації; обґрунтування вибору технологічних рішень, технологічні схеми виробництва консервів та їхнє описання; продуктові розрахунки; розрахунки та підбір технологічного обладнання.
Описание: Передбачається технічне переоснащення та модернізація технічного потенціалу, підвищення якості кадрового потенціалу підприємства та встановлення у запроектованому цеху двох сучасних потокових ліній, що підвищить його конкурентоздатність на ринку збуту. Практична значимість. Введення в експлуатацію сучасного цеху з виробництва консервів для дієтичного харчування дозволить переробляти фруктову сировину на сучасних лініях і налагодити виробництво високоякісних і безпечних харчових продуктів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12552
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Нет файлов, ассоциированных с этим ресурсом.

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь