Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12552
|
Название: | Проект будівництва цеху з виробництва фруктових консервів для дієтичного харчування у місті Зіньків Полтавської області |
Авторы: | Матвієць, Марина Олегівна Тюрікова, Інна Станіславівна |
Ключевые слова: | технологія проект фруктові консерви дієтичне харчування |
Дата публикации: | 26-Дек-2022 |
Аннотация: | Організаційно-технологічна частина проекту включає характеристику сировини та допоміжних матеріалів, відповідно до вимог нормативної документації; обґрунтування вибору технологічних рішень, технологічні схеми виробництва консервів та їхнє описання; продуктові розрахунки; розрахунки та підбір технологічного обладнання. |
Описание: | Передбачається технічне переоснащення та модернізація технічного потенціалу, підвищення якості кадрового потенціалу підприємства та встановлення у запроектованому цеху двох сучасних потокових ліній, що підвищить його конкурентоздатність на ринку збуту. Практична значимість. Введення в експлуатацію сучасного цеху з виробництва консервів для дієтичного харчування дозволить переробляти фруктову сировину на сучасних лініях і налагодити виробництво високоякісних і безпечних харчових продуктів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12552 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Файлы этого ресурса:
Нет файлов, ассоциированных с этим ресурсом.
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|