Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12554

Название: Проект будівництва цеху з виробництва овочевих консервів у селищі міського типу Водяники Черкаської області
Авторы: Шевченко, Іван Сергійович
Ключевые слова: технологія
проект
фруктові консерви
Дата публикации: 26-Дек-2022
Аннотация: На основі аналізу сировинної зони та маркетингових досліджень визначено наявність багатої сировинної зони в Черкаській області, що підтверджує доцільність будівництва цеху з виробництва овочевих консервів. Метою проекту є будівництво цеху з виробництва овочевих консервів у селищі міського типу Водяники Черкаської області з проектуванням ліній: 1. Лінія з виробництв консервів "Баклажани мариновані", продуктивністю 16 тоб/зм. Фасування в склобанку ІІІ-82-500. 2. Лінія з виробництв консервів "Томатне пюре 12 % ", продуктивністю 16 тоб/зм. Фасування в склобанку ІІІ-82-500.
Описание: У запроектованому цеху передбачається встановлення потокових ліній з максимально можливою механізацією і автоматизацією виробничих процесів. Фасування готової продукції планується у сучасну і зручну тару ІІІ - типу закупорювання, що підвищить її конкурентоздатність на ринку збуту. Практична значимість. Введення в експлуатацію сучасного цеху з виробництва овочевих консервів дозволить переробляти овочеву сировину на сучасних лініях з високою якістю виконання технологічних процесів, випускати якісну і безпечну для споживача готову продукції. Готова овочева продукція буде відповідати вимогам міжнародних стандартів серії ISO 9000 та ISO 22000, та стане конкурентоздатною на ринку продовольчих товарів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12554
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Нет файлов, ассоциированных с этим ресурсом.

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь