Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12712

Название: Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного оброблення
Авторы: Воробей, Олена Миколаївна
Тюрікова, Інна Станіславівна
Ключевые слова: потемніння коренів селери
харчові продукти
нетрадиційні сировинні джерела
селера
механічне кулінарне оброблення
Дата публикации: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Воробей О. М. Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного оброблення / О. М. Воробей, І. С. Тюрікова // Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей Всеукраїнської молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 30 листопада 2022 року). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – С. 146-149.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12712
ISBN: 978-966-184-437-6
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДОСЛІДЖЕННЯ СПОСОБІВ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПОТЕМНІННЯ КОРЕНІВ СЕЛЕРИ ПІД ЧАС КУЛІНАРНОГО ОБРОБЛЕННЯ_146-149.pdf1,23 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь