|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12712
|
| Название: | Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного оброблення |
| Авторы: | Воробей, Олена Миколаївна Тюрікова, Інна Станіславівна |
| Ключевые слова: | потемніння коренів селери харчові продукти нетрадиційні сировинні джерела селера механічне кулінарне оброблення |
| Дата публикации: | 2022 |
| Издатель: | ПУЕТ |
| Библиографическое описание: | Воробей О. М. Дослідження способів попередження потемніння коренів селери під час кулінарного оброблення / О. М. Воробей, І. С. Тюрікова // Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей Всеукраїнської молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 30 листопада 2022 року). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – С. 146-149. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12712 |
| ISBN: | 978-966-184-437-6 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|