Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12713

Название: Вплив фруктових добавок з вторинної сировини на якість бісквітного тіста
Авторы: Гурвич, Дар`я Олександрівна
Хомич, Галина Панасівна
Ключевые слова: забруднення навколишнього середовища
бісквітний напівфабрикат
порошки з вичавок хеномелесу
хеномелес
гідро колоїди
Дата публикации: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Вплив фруктових добавок з вторинної сировини на якість бісквітного тіста / Д. О. Гурвич, Г. П. Хомич // Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей Всеукраїнської молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 30 листопада 2022 року). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – С. 149-152.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12713
ISBN: 978-966-184-437-6
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ВПЛИВ ФРУКТОВИХ ДОБАВОК З ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ НА ЯКІСТЬ БІСКВІТНОГО ТІСТА_149-152.pdf1,39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь