Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12714

Название: Складові успішної діяльності закладів ресторанного господарства в сучасних умовах
Авторы: Кімуржий, А. В.
Крутько, Г. В.
Ключевые слова: ресторанний бізнес
воєнний стан
Дата публикации: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Складові успішної діяльності закладів ресторанного господарства в сучасних умовах / А. В. Кімуржий, Г. В. Крутько // Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей Всеукраїнської молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 30 листопада 2022 року). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – С. 152-156.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12714
ISBN: 978-966-184-437-6
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
СКЛАДОВІ УСПІШНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В СУЧАСНИХ УМОВАХ_152-156.pdf1,39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь