Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12715

Название: Використання кизилу в технології фруктових соусів
Авторы: Куницький, Антон Євгенійович
Хомич, Галина Панасівна
Ключевые слова: кизил
фруктовий соус
технологія
Дата публикации: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Куницький А. Є. Використання кизилу в технології фруктових соусів / А.Є. Куницький, Г.П. Хомич // Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей Всеукраїнської молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 30 листопада 2022 року). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – С. 156-159.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12715
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
12715-Використання кизилу в технології фруктових соусів_156-159.pdf2,93 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь