Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12716

Название: Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягід
Авторы: Міщенко, Володимир Артурович
Тюрікова, Інна Станіславівна
Ключевые слова: технологічні властивості ягід
свіжі ягоди
заморожені ягоди
харчові продукти
технологічна придатність ягід
Дата публикации: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Міщенко В. А. Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягід / В. А. Міщенко, І. С. Тюрікова // Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей Всеукраїнської молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 30 листопада 2022 року). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – С. 159-162.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12716
ISBN: 978-966-184-437-6
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ СВІЖИХ ТА ЗАМОРОЖЕНИХ ЯГІД_159-162.pdf1,27 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь