Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) (ННІДО ТБЕМС) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12754

Название: Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості вершкового масла
Авторы: Слободенюк, Сергій Юрійович
Issue Date: 24-Mar-2023
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12754
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти) (ННІДО ТБЕМС)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Слободенюк С.Ю._Freeze.pdf10,68 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback