Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра інженерії, обладнання та математики >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12800

Название: ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС У ВОЄННИЙ ЧАС: ПОТОЧНИЙ СТАН ТА ГЛОБАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ
Авторы: Володько, Ольга Василівна
Рогова, Наталія Володимирівна
Кущ, Лариса Іванівна
Дудник, Світлана Олексіївна
Ключевые слова: готельне господарство
засоби розміщення
заклади ресторанного господарства
інформаційні технології
Issue Date: Apr-2023
Издатель: NGO «European Scientific Platform»
Библиографическое описание: Володько О.В. ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС У ВОЄННИЙ ЧАС: ПОТОЧНИЙ СТАН ТА ГЛОБАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ/Володько О.В., Рогова Н.В., Кущ Л.І., Дудник С.О.//Міжнародний науковий журнал: Грааль науки – Вінниця: ГО «Європейська наукова платформа»», 2023. – №26. –С.42-45..
Серия/номер: 26;
Аннотация: Аналізуючи тенденції розвитку готельного та ресторанного господарств України, можна відзначити, що туристичний потік падає з року в рік у зв’язку з карантинними заходами, спричиненими пандемією коронавірусу, а зараз із обмеженнями через воєнний стан. У зв’язку з цим, готельно-ресторанний бізнес має пристосуватися до нової ситуації та змінювати свої стратегії. Наприклад, шляхом зменшення кількості персоналу, пошук нових можливостей для приваблення туристів та використання інформаційних технологій. Проте, надзвичайно важливим є виокремлення таких заходів, які неодмінно мають бути враховані у післявоєнному відновленні готельно-ресторанного бізнесу України.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12800
ISSN: 2710–3056
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Грааль науки.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback