Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12800

Название: ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС У ВОЄННИЙ ЧАС: ПОТОЧНИЙ СТАН ТА ГЛОБАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ
Авторы: Володько, Ольга Василівна
Рогова, Наталія Володимирівна
Кущ, Лариса Іванівна
Дудник, Світлана Олексіївна
Ключевые слова: готельне господарство
засоби розміщення
заклади ресторанного господарства
інформаційні технології
Дата публикации: Апр-2023
Издатель: NGO «European Scientific Platform»
Библиографическое описание: Володько О. В. ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС У ВОЄННИЙ ЧАС: ПОТОЧНИЙ СТАН ТА ГЛОБАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ / Володько О.В., Рогова Н.В., Кущ Л.І., Дудник С.О. //Міжнародний науковий журнал: Грааль науки – Вінниця: ГО «Європейська наукова платформа»», 2023. – №26. – С.42-45.
Серия/номер: 26;
Аннотация: Аналізуючи тенденції розвитку готельного та ресторанного господарств України, можна відзначити, що туристичний потік падає з року в рік у зв’язку з карантинними заходами, спричиненими пандемією коронавірусу, а зараз із обмеженнями через воєнний стан. У зв’язку з цим, готельно-ресторанний бізнес має пристосуватися до нової ситуації та змінювати свої стратегії. Наприклад, шляхом зменшення кількості персоналу, пошук нових можливостей для приваблення туристів та використання інформаційних технологій. Проте, надзвичайно важливим є виокремлення таких заходів, які неодмінно мають бути враховані у післявоєнному відновленні готельно-ресторанного бізнесу України.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12800
ISSN: 2710–3056
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Грааль науки.pdf1,4 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь