Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12907
|
Название: | Особливості технології гріссіні підвищеної харчової цінності |
Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Ключевые слова: | безглютеновий гріссіні |
Дата публикации: | 2-Дек-2022 |
Библиографическое описание: | Шелудько В.М. Особливості технології гріссіні підвищеної харчової цінності. SCIENCE OF XXI CENTURY: DEVELOPMENT, MAIN THEORIES AND ACHIEVEMENTS: матеріали III Міжнародної науково-теоретичної конференції, м. Хельсінкі, 2 грудня 2022 р., С. 58 |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12907 |
ISBN: | 979-8-88831-305-3 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|