Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12907

Название: Особливості технології гріссіні підвищеної харчової цінності
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: безглютеновий
гріссіні
Дата публикации: 2-Дек-2022
Библиографическое описание: Шелудько В.М. Особливості технології гріссіні підвищеної харчової цінності. SCIENCE OF XXI CENTURY: DEVELOPMENT, MAIN THEORIES AND ACHIEVEMENTS: матеріали III Міжнародної науково-теоретичної конференції, м. Хельсінкі, 2 грудня 2022 р., С. 58
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12907
ISBN: 979-8-88831-305-3
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Шелудько В.М. Особливості технології гріссіні.pdf459,06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь