Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12944

Название: Проєкт ресторану на 66 місць у місті Полтава
Авторы: Вишневська, Дарія Станіславівна
Ключевые слова: ресторан
технологія
виробничі приміщення
охорона праці
меню
Дата публикации: 15-Июн-2023
Аннотация: 9 лютого 2020 року в «Українському домі» відбулася знакова подія: дискусія «Смак свободи: про українську кухню як бренд країни». До неї долучилося чимало спікерів: ресторатори, винороби, історики, журналісти, дослідники їжі та гастрономічні ентузіасти. Фахівці обговорювали питання, присвячені витокам української кухні та культурі повсякденності, як частині національної культури та ідентичності, а також можливим шляхам популяризації української кухні в Україні та світі. Відомий український ресторатор Дмитро Борисов зазаначив необхідність створення «стратегії української кухні» - обрати щонайменше 100 страв-візитівок та зробити їх популярними. Адже, здебільшого навіть самі ж українці знають про борщ, вареники, сало, холодець та голубці. Поза увагою лишаються сотні страв та локальних делікатесів, такі як шпундра, шовдарь, банош з будзом. Важливо, щоб шефи зосереджувалися на використанні локальних сезонних продуктів та ще на рівні формування меню думали про те, як вони будуть поєднуватися з локальними (крафтовими) продуктами: сир, вино, фруктові консерви, тощо. Фахівці ресторанної справи доводять, що українська кухня може бути модною, цікавою, вражаючою. Тож метою даної роботи було проєктування ресторану у місті Полтава, що спеціалізується на виготовленні широкого асортименту страв української кухні, включаючи автентичні для даного регіону.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12944
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2023 - КР - Вишневська Д.С. на репозитарій.pdf2,44 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь