Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13025

Название: Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання безглютенового борошна
Авторы: Наконечна, Юлія Григорівна
Мацук, Юлія Анатоліївна
Гередчук, Аліна Михайлівна
Ніколайчук, Є. О.
Ключевые слова: глютен
кондитерські вироби
Дата публикации: 22-Июн-2023
Аннотация: Матеріали Міжнародної конференції містять стислий зміст доповідей науководослідних робіт учених і студентів у галузі харчових технологій, інженерії та ресторанного сервісу.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13025
ISBN: 978-966-981-026-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Сборник тезисов 2022 НВ1 (1).pdf1,33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь