Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13436
|
Название: | Використання порошку з яблучних вичавок в технології заморожених десертів |
Авторы: | Алексейцева, Світлана Михайлівна |
Ключевые слова: | Морозиво яблука вичавки порошок яблучних вичавок |
Дата публикации: | 4-Фев-2024 |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота присвячена розробленню технології заморожених десертів з використанням відходів сокового виробництва у вигляду порошку яблучних вичавок.
Розроблено технологію виробництва пасти з порошку яблучних вичавок як стабілізуючого компонента при виробництві м’якого морозива. Встановлено раціональну заміну вершків на 40% на пасту з порошку яблучних вичавок. Збитість, опір таненню дослідних зразків знаходиться на рівні контрольного. Розроблені технології виробництва м’якого морозива відрізняються зниженою калорійністю, підвищеним вмістом, харчових волокон. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13436 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|