Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13447

Название: Використання інуліну у технології низькокалорійного морозива
Авторы: Наконечна, Юлія Григорівна
Смаровоз, Юлія Валентинівна
Талалаєва, Ангеліна Сергіївна
Ключевые слова: морозиво
інулін
Дата публикации: 6-Фев-2024
Библиографическое описание: Наконечна Ю. Г. Використання інуліну у технології низькокалорійного морозива / Ю. Г. Наконечна, Ю. В. Смаровоз, А. С. Талалаєва // Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні», 25 жовтня 2023. – К.: НУХТ, 2023. - С. 167-169
Аннотация: Використання інуліну у технології низькокалорійного морозива
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13447
ISBN: 978-966-612-305-6
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник.pdf2,69 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь