|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13448
|
| Название: | Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусів |
| Авторы: | Наконечна, Юлія Григорівна Цуранова, С. Шеквченко, Д. Нікулін, В. |
| Ключевые слова: | соуси інулін |
| Дата публикации: | 6-Фев-2024 |
| Библиографическое описание: | Наконечна Ю. Г. Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусів. / Юлія Наконечна, Стефанія Цуранова, Діана Шевченко, Вадим Нікулін // Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні», 25 жовтня 2023. – К.: НУХТ, 2023. - С. 175-177 |
| Аннотация: | Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусів |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13448 |
| ISBN: | 978-966-612-305-6 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|