Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13471
|
Название: | Дослідження впливу вторинної рослинної сировини на формування структури солодких страв |
Авторы: | Хомич, Г. П. Подойнік, Ю. В. Бєляк, В. В. |
Ключевые слова: | солодкі страви структуроутворювачі |
Дата публикации: | 13-Фев-2024 |
Библиографическое описание: | Хомич Г. П. Дослідження впливу вторинної рослинної сировини на формування структури солодких страв / Г. П. Хомич, Ю. В. Подойнік, В. В. Бєляк // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С. 194-197 |
Аннотация: | Дослідження впливу вторинної рослинної сировини на формування структури солодких страв |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13471 |
ISSN: | 978-966-184-458-1 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|