Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13471

Название: Дослідження впливу вторинної рослинної сировини на формування структури солодких страв
Авторы: Хомич, Г. П.
Подойнік, Ю. В.
Бєляк, В. В.
Ключевые слова: солодкі страви
структуроутворювачі
Дата публикации: 13-Фев-2024
Библиографическое описание: Хомич Г. П. Дослідження впливу вторинної рослинної сировини на формування структури солодких страв / Г. П. Хомич, Ю. В. Подойнік, В. В. Бєляк // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С. 194-197
Аннотация: Дослідження впливу вторинної рослинної сировини на формування структури солодких страв
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13471
ISSN: 978-966-184-458-1
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Дослідження впливу вторинної рослинної сировини на формування структури солодких страв.pdf1,17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь