| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13473
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Use of pumpkin meal in the technology of meat products |  
| Авторы:  | Nakonechna, Y. G. Kudinov, A. V. Nakonechnyi, K. R. |  
| Ключевые слова:  | pumpkin meat products Zero-waste |  
| Дата публикации:  | 13-Фев-2024 |  
| Библиографическое описание:  | Nakonechna Y. G. Use of pumpkin meal in the technology of meat products / Y. G. Nakonechna, A. V. Kudinov, K. R. Nakonechnyi // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С. 160-162 |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13473 |  
| ISSN:  | 978-966-184-458-1 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |