Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13555

Название: Розширення асортименту паштетів за рахунок використання вторинної сировини
Авторы: Гередчук, Аліна
Барта, Діана
Ключевые слова: паштет
крафтове виробництво
макуха
олійне насіння
Дата публикации: 11-Мар-2024
Аннотация: Зростання кількості крафтових виробництв олій зумовлює збільшення кількості відходів, зокрема макухи, в якій міститься значна кількість білків, клітковини, вітамінів і мікроелементів, а також залишки олій. Тому актуальними є дослідження, спрямовані на ефективне управління відходами крафтового олійного виробництва, зокрема в напрямку розробки рецептур харчових продуктів на основі макухи.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13555
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2023 - Тези Гередчук Барта - Збірник конференції ПУЕТ.pdf1,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь