Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13556

Название: Використання вторинної сировини олійного виробництва в технології фруктово-грильяжних цукерок
Авторы: Гередчук, Аліна
Барта, Діана
Ключевые слова: грильяж
цукерки
макуха
олійне насіння
крафтове виробництво
здорове харчування
Дата публикации: 11-Мар-2024
Аннотация: Розроблено рецептури фруктово-грильяжних цукерок, до складу яких включено відходи від крафтового виробництва олій: знежирене насіння гарбуза, кунжуту та льону, сухофрукти (родзинки, чорнослив, журавлина).
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13556
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2023 - Тези Гередчук Барта - Збірник конференції ПУЕТ.pdf1,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь