Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13556
|
Название: | Використання вторинної сировини олійного виробництва в технології фруктово-грильяжних цукерок |
Авторы: | Гередчук, Аліна Барта, Діана |
Ключевые слова: | грильяж цукерки макуха олійне насіння крафтове виробництво здорове харчування |
Дата публикации: | 11-Мар-2024 |
Аннотация: | Розроблено рецептури фруктово-грильяжних цукерок, до складу яких включено відходи від крафтового виробництва олій: знежирене насіння гарбуза, кунжуту та льону, сухофрукти
(родзинки, чорнослив, журавлина). |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13556 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|