Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13558
|
Название: | Використання продуктів переробки плодів хеномелесу у технології страв з грибів |
Авторы: | Гонтовий, Сергій Анатолійович |
Ключевые слова: | гриби хеномелес |
Дата публикации: | 11-Мар-2024 |
Аннотация: | Використання продуктів переробки хеномелесу у технології страв з грибів.
Кваліфікаційна робота зі спеціальності 181 Харчові технології, освітня програма «Технології в ресторанному господарстві», Полтавський університет економіки і торгівлі. Полтава 2024.
Кваліфікаційна робота присвячена питанням розширення асортименту, зменшенню шкідливого впливу синтетичного консерванту оцту столового шляхом заміни його на продукти переробки хеномелесу: сік та екстракт вичавок. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13558 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|