Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13558

Название: Використання продуктів переробки плодів хеномелесу у технології страв з грибів
Авторы: Гонтовий, Сергій Анатолійович
Ключевые слова: гриби
хеномелес
Дата публикации: 11-Мар-2024
Аннотация: Використання продуктів переробки хеномелесу у технології страв з грибів. Кваліфікаційна робота зі спеціальності 181 Харчові технології, освітня програма «Технології в ресторанному господарстві», Полтавський університет економіки і торгівлі. Полтава 2024. Кваліфікаційна робота присвячена питанням розширення асортименту, зменшенню шкідливого впливу синтетичного консерванту оцту столового шляхом заміни його на продукти переробки хеномелесу: сік та екстракт вичавок.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13558
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Гонтовий С.А. Кваліфікаційна робота..pdf14,66 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь