Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13560

Название: Використання підсолоджувачів у технології виготовлення пісочного печива
Авторы: Наконечна, Юлія
Новохатка, В.
Наконечний, К. Р.
Ключевые слова: печиво
підсолоджувач
Дата публикации: 11-Мар-2024
Аннотация: Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні»
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13560
ISBN: 978-966-612-305-6
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Наконечна Ю.Г, Новохатка В. Наконечний К.Р... ВИКОРИСТАННЯ ПІДСОЛОДЖУВАЧІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА.pdf832,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь