Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13562
|
Название: | Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусів |
Авторы: | Наконечна, Юлія Цуранова, С. Шевченко, Д. Нікулін, В. |
Ключевые слова: | соуси інулін |
Дата публикации: | 11-Мар-2024 |
Аннотация: | Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні», |
Описание: | Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні», |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13562 |
ISBN: | 978-966-612-305-6 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|