Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13562

Название: Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусів
Авторы: Наконечна, Юлія
Цуранова, С.
Шевченко, Д.
Нікулін, В.
Ключевые слова: соуси
інулін
Дата публикации: 11-Мар-2024
Аннотация: Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні»,
Описание: Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні»,
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13562
ISBN: 978-966-612-305-6
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Наконечна Ю.Г, Цуранова С, Шевченко Д., Нікулін В... ВИКОРИСТАННЯ ІНУЛІНУ У ТЕХНОЛОГІЯХ ВИГОТОВЛЕННЯ НИЗЬКОКАЛОРІЙНИХ СОУСІВ..pdf836,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь