Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13563

Название: Використання інуліну в технологіях харчових продуктів
Авторы: Наконечна, Юлія
Хомич, Галина
Горобець, Олександра
Ключевые слова: інулін
харчові продукти
Дата публикации: 11-Мар-2024
Аннотация: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв», 19.12.2023 р. Потава. ПДАУ, 2023. С. 119
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13563
ISBN: 978-966-612-305-6
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Хомич, Галина Панасівна, Наконечна, Юлія Григорівна, Горобець, Олександра Михайлівна. ВИКОРИСТАННЯ ІНУЛІНУ В ТЕХНОЛОГІЯХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ.pdf730,63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь