Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13571

Название: Проєкт спеціалізованої закусочної на 66 місць у місті Харків
Авторы: Лазебник, Єлизавета
Ключевые слова: млинцева
технологія
виробничі приміщення
охорона праці
Дата публикации: 12-Мар-2024
Аннотация: Тому метою кваліфікаційної роботи було проєктування спеціалізованої закусочної на 66 місць у місті Харків. Об'єктом дослідження була закусочна, яка спеціалізується на виготовленні широкого асортименту млинців з різноманітними начинками. Проєкт млинцевої має особливу актуальність, адже в воєнний та післявоєнний період попит матимуть заклади з низькою вартістю продукції, високорентабельні і ті що не потребують суттєвих капіталовкладень.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13571
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Лазебник Заочне Харків репоз.pdf909,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь