Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13571
|
Название: | Проєкт спеціалізованої закусочної на 66 місць у місті Харків |
Авторы: | Лазебник, Єлизавета |
Ключевые слова: | млинцева технологія виробничі приміщення охорона праці |
Дата публикации: | 12-Мар-2024 |
Аннотация: | Тому метою кваліфікаційної роботи було проєктування спеціалізованої закусочної на 66 місць у місті Харків. Об'єктом дослідження була закусочна, яка спеціалізується на виготовленні широкого асортименту млинців з різноманітними начинками. Проєкт млинцевої має особливу актуальність, адже в воєнний та післявоєнний період попит матимуть заклади з низькою вартістю продукції, високорентабельні і ті що не потребують суттєвих капіталовкладень. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13571 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|