| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13573
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Використання рослинної сировини в якості загущувача при виробництві фруктових соусів |  
| Авторы:  | Хомич, Галина Панасівна Усманов, Артем |  
| Дата публикации:  | 30-Ноя-2023 |  
| Издатель:  | ПУЕТ |  
| Библиографическое описание:  | Хомич Г. П. Використання рослинної сировини в якості загущувача при виробництві фруктових соусів / Г. П. Хомич, А. Усманов // Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник матеріалів ІХ Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернетконференції (м. Полтава, 30 листопада 2023 року). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С.1113-1115 |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13573 |  
| ISBN:  | 978-966-184-454-3 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |