Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13574
|
Название: | Удосконалення технології кондитерських виробів із покращеним нутрієнтним складом за рахунок використання рослинної сировини |
Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Бугрик, Анастасія Володимирівна |
Ключевые слова: | батончики оздоровчої дії шрот харчовий горіху волоського шрот насіння гарбузового шрот насіння льону фізико-хімічні показники |
Дата публикации: | Дек-2023 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Бородай А. Б. Удосконалення технології кондитерських виробів із покращеним нутрієнтним складом за рахунок використання рослинної сировини / А. Б. Бородай, А. В. Бугрик // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та турис-тичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 13-15. |
Аннотация: | Із метою визначення оптимальної комбінації інгредієнтів виготовлено зразки батончиків за різного рецептурного співвідношення шротів гарбузового насіння, горіхів і насіння льону, родзинок, ягід та вичавок ягід журавлини. Визначено органолептичні, фізико-хімічні показники виготовлених батончиків. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13574 |
ISBN: | 978-966-184-458-1 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|