Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13574

Название: Удосконалення технології кондитерських виробів із покращеним нутрієнтним складом за рахунок використання рослинної сировини
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Бугрик, Анастасія Володимирівна
Ключевые слова: батончики оздоровчої дії
шрот харчовий горіху волоського
шрот насіння гарбузового
шрот насіння льону
фізико-хімічні показники
Дата публикации: Дек-2023
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Бородай А. Б. Удосконалення технології кондитерських виробів із покращеним нутрієнтним складом за рахунок використання рослинної сировини / А. Б. Бородай, А. В. Бугрик // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та турис-тичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 13-15.
Аннотация: Із метою визначення оптимальної комбінації інгредієнтів виготовлено зразки батончиків за різного рецептурного співвідношення шротів гарбузового насіння, горіхів і насіння льону, родзинок, ягід та вичавок ягід журавлини. Визначено органолептичні, фізико-хімічні показники виготовлених батончиків.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13574
ISBN: 978-966-184-458-1
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Бородай Бугрик 13.pdf1,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь