Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13575

Название: Оптимізація нутрієнтного складу січених м’ясних напівфабрикатів за рахунок використання вторинної рослинної сировини
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Литвиненко, Вячеслав Васильович
Рубель, Валентин Михайлович
Ключевые слова: борошна сочевиці
борошно амаранту
харчова й біологічна цінність
січені напівфабрикати
Дата публикации: Дек-2023
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Бородай А. Б. Оптимізація нутрієнтного складу січених м’ясних напівфабрикатів за рахунок використання вторинної рослинної сировини / А. Б. Бородай, В. В. Литвиненко, В. М. Рубель // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та турис-тичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 16-19.
Аннотация: Використання борошна сочевиці; борошна і шроту амаранту та порошку зі шроту коріандру й кмину; забезпечує підвищення харчової й біологічної цінності м’ясних січених напівфабрикатів без погіршення споживчих властивостей (за рекомендованого дозування 10%).
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13575
ISBN: 978-966-184-458-1
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Бородай Литвиненко 16.pdf1,08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь