Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13575
|
Название: | Оптимізація нутрієнтного складу січених м’ясних напівфабрикатів за рахунок використання вторинної рослинної сировини |
Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Литвиненко, Вячеслав Васильович Рубель, Валентин Михайлович |
Ключевые слова: | борошна сочевиці борошно амаранту харчова й біологічна цінність січені напівфабрикати |
Дата публикации: | Дек-2023 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Бородай А. Б. Оптимізація нутрієнтного складу січених м’ясних напівфабрикатів за рахунок використання вторинної рослинної сировини / А. Б. Бородай, В. В. Литвиненко, В. М. Рубель // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та турис-тичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 16-19. |
Аннотация: | Використання борошна сочевиці; борошна і шроту амаранту та порошку зі шроту коріандру й кмину; забезпечує підвищення харчової й біологічної цінності м’ясних січених напівфабрикатів без погіршення споживчих властивостей (за рекомендованого дозування 10%). |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13575 |
ISBN: | 978-966-184-458-1 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|