Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13576
|
Название: | Використання відходів харчової промисловості у технології хлібобулочних виробів |
Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Прокопчук, Ольга Василівна |
Ключевые слова: | збагачення хлібобулочних виробів вичавки обліпихи й гарбуза біологічна цінність виробів шрот харчовий ядра насіння соняшнику та кунжуту |
Дата публикации: | Дек-2023 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Бородай А. Б. Використання відходів харчової промисловості у технології хлібобулочних виробів / А. Б. Бородай, О. В. Прокопчук // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та турис-тичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 19-21. |
Аннотация: | Використання добавок у вигляді порошків із вичавок обліпихи й гарбуза, шротів харчових ядра насіння соняшнику та кунжуту при збагаченні хлібобулочних виробів, підвищує біологічну цінність виробів, подовжує термін їх реалізації, знижує мікробіологічні показники, а також розширює асортимент продукції оздоровчого призначення для традиційного харчування українців. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13576 |
ISBN: | 978-966-184-458-1 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|