Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13576

Название: Використання відходів харчової промисловості у технології хлібобулочних виробів
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Прокопчук, Ольга Василівна
Ключевые слова: збагачення хлібобулочних виробів
вичавки обліпихи й гарбуза
біологічна цінність виробів
шрот харчовий ядра насіння соняшнику та кунжуту
Дата публикации: Дек-2023
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Бородай А. Б. Використання відходів харчової промисловості у технології хлібобулочних виробів / А. Б. Бородай, О. В. Прокопчук // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та турис-тичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 19-21.
Аннотация: Використання добавок у вигляді порошків із вичавок обліпихи й гарбуза, шротів харчових ядра насіння соняшнику та кунжуту при збагаченні хлібобулочних виробів, підвищує біологічну цінність виробів, подовжує термін їх реалізації, знижує мікробіологічні показники, а також розширює асортимент продукції оздоровчого призначення для традиційного харчування українців.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13576
ISBN: 978-966-184-458-1
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Бородай Прокопчук 19.pdf1,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь