Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13579
|
Название: | Аналіз системи насср для виробництва ковбаси вареної |
Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Хлопонін, Дмитро |
Ключевые слова: | ковбаса варена критичні точки контролю НАССР небезпечні чинники |
Дата публикации: | 13-Мар-2024 |
Библиографическое описание: | Тюрікова І. С. Аналіз системи насср для виробництва ковбаси вареної / І. С. Тюрікова, Д. Хлопонін // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та турис-тичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 190-192. |
Аннотация: | Проаналізовано перелік небезпечних чинників і визначено чотири критичні контрольні точки, які дозволяють усувати або знижувати ризик до мінімуму під час виробництва ковбаси вареної. |
Описание: | Основною метою досліджень було проведення аналізу системи НАССР на всій ланці виробничого ланцюга на прикладі ковбаси вареної «Лікарська» |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13579 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|