Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13579

Название: Аналіз системи насср для виробництва ковбаси вареної
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Хлопонін, Дмитро
Ключевые слова: ковбаса варена
критичні точки контролю
НАССР
небезпечні чинники
Дата публикации: 13-Мар-2024
Библиографическое описание: Тюрікова І. С. Аналіз системи насср для виробництва ковбаси вареної / І. С. Тюрікова, Д. Хлопонін // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та турис-тичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 190-192.
Аннотация: Проаналізовано перелік небезпечних чинників і визначено чотири критичні контрольні точки, які дозволяють усувати або знижувати ризик до мінімуму під час виробництва ковбаси вареної.
Описание: Основною метою досліджень було проведення аналізу системи НАССР на всій ланці виробничого ланцюга на прикладі ковбаси вареної «Лікарська»
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13579
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник конференції Зеро_Хлопонін.pdf1,1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь