Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13581

Название: Розроблення концептуальної моделі процесу виробництва молочної продукції
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Гирька, Сергій
Ключевые слова: молоко
критичні точки контролю
небезпечні чинники
Дата публикации: 13-Мар-2024
Библиографическое описание: Тюрікова І. С. Розроблення концептуальної моделі процесу виробництва молочної продукції / І. С. Тюрікова, С. В. Гирька // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та турис-тичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – 303 с.
Аннотация: Запроваджено механізми технологічного контролю, необхідні для профілактики виникнення або зменшення ризиків у допустимих межах; слідкувати за функціонуванням механізмів контролю і вести поточний облік з метою виявлення невідповідностей від моменту отримання сировини до виробництва готової продукції і реалізації її споживачеві.
Описание: Розроблено концептуальну модель процесу виробництва пастеризованого молока (рис.). Показано, що побудова якісного харчового ланцюга виробництва молочних продуктів
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13581
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник конференції Зеро_Гирька.pdf1,11 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь