Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13581
|
Название: | Розроблення концептуальної моделі процесу виробництва молочної продукції |
Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Гирька, Сергій |
Ключевые слова: | молоко критичні точки контролю небезпечні чинники |
Дата публикации: | 13-Мар-2024 |
Библиографическое описание: | Тюрікова І. С. Розроблення концептуальної моделі процесу виробництва молочної продукції / І. С. Тюрікова, С. В. Гирька // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та турис-тичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – 303 с. |
Аннотация: | Запроваджено механізми технологічного контролю, необхідні для профілактики виникнення або зменшення ризиків у допустимих межах; слідкувати за функціонуванням механізмів контролю і вести поточний облік з метою виявлення невідповідностей від моменту отримання сировини до виробництва готової продукції і реалізації її споживачеві. |
Описание: | Розроблено концептуальну модель процесу виробництва пастеризованого молока (рис.). Показано, що побудова якісного харчового ланцюга виробництва молочних продуктів |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13581 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|