Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13584

Название: Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягід
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Міщенко, Володимир
Ключевые слова: ягоди
заморожування
вихід соку
смородина
Дата публикации: 13-Мар-2024
Библиографическое описание: Міщенко В. А. Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягід / В. А. Міщенко, І. С. Тюрікова // Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей Всеукраїнської молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 30 листопада 2022 року). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – С. 159-162.
Аннотация: Ягоди смородини чорної є цінним джерелом поживних та біологічно активних речовин для виробництва нових харчових продуктів. Доведено, що низькотемпературне заморожування є ефективним методом збереження харчової цінності ягідної сировини.
Описание: Визначено, що середнє значення виходу соку за сортами після заморожування на кінець зберігання збільшилося на 10% (рис.). Це дозволяє рекомендувати заморожування для зберігання ягід, що сприятиме також збільшенню виходу соку, який використовується для приготування, наприклад, десертних страв. На даному етапі досліджень інтерес представляло вивчення основних фізико-хімічних показників свіжих ягід смородини чорної та виявлення динаміки їх зміни під дією низьких температур у процесі зберігання
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13584
ISBN: 978-966-184-437-6
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник _Наука і молодь 2022_Міщенко.pdf1,18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь