Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13589
|
Название: | Проєкт ресторану на 70 місць у місті Золотоноша Черкаської області |
Авторы: | Журавель, Владислав Вікторович |
Ключевые слова: | техніко-економічне обґрунтування концепція закладу розширення асортименту страв із овочів виробнича програма підприємства |
Дата публикации: | Янв-2024 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Журавель, В. В. Проєкт ресторану на 70 місць у місті Золотоноша Черкаської області: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Владислав Вікторович Журавель. - Полтава, 2024. - 119 с. |
Аннотация: | Актуальними питаннями сьогодення є розробка нових закладів ресторанного господарства з сучасними підходами до організації роботи, заходів реклами, з використанням маркетингових технологій. Саме ці положення розглянуті при проектуванні ресторану на 70 місць у місті Золотоноша Черкаської області. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13589 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|