Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13590
|
Название: | Удосконалення технології січених м'ясних напівфабрикатів із використанням продуктів переробки рослинної сировини |
Авторы: | Рубель, Валентин Михайлович |
Ключевые слова: | рослинна сировина посічені м’ясні напівфабрикати амарантове борошно і шрот харчова цінність |
Дата публикации: | Янв-2024 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Рубель, В. М. Удосконалення технології січених м'ясних напівфабрикатів із використанням продуктів переробки рослинної сировини: кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Валентин Михайлович Рубель. - Полтава, 2024. - 108 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційну роботу присвячено питанню підвищення біологічної цінності та забезпечення якості посічених напівфабрикатів з використанням продуктів переробки рослинної сировини, а саме зерна амаранту, а також досягненню певного економічного ефекту від впровадження нових виробів у виробництво. У роботі обґрунтовано необхідність пошуку і використання регіональних джерел білкової сировини для покращення функціональних властивостей та розширення асортименту посічених м’ясних напівфабрикатів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13590 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|