Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13590

Название: Удосконалення технології січених м'ясних напівфабрикатів із використанням продуктів переробки рослинної сировини
Авторы: Рубель, Валентин Михайлович
Ключевые слова: рослинна сировина
посічені м’ясні напівфабрикати
амарантове борошно і шрот
харчова цінність
Дата публикации: Янв-2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Рубель, В. М. Удосконалення технології січених м'ясних напівфабрикатів із використанням продуктів переробки рослинної сировини: кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Валентин Михайлович Рубель. - Полтава, 2024. - 108 с.
Аннотация: Кваліфікаційну роботу присвячено питанню підвищення біологічної цінності та забезпечення якості посічених напівфабрикатів з використанням продуктів переробки рослинної сировини, а саме зерна амаранту, а також досягненню певного економічного ефекту від впровадження нових виробів у виробництво. У роботі обґрунтовано необхідність пошуку і використання регіональних джерел білкової сировини для покращення функціональних властивостей та розширення асортименту посічених м’ясних напівфабрикатів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13590
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Рубель В М.pdf2,64 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь