Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13591

Название: Удоcконaлення технології харчових продуктів, адекватних нутритивним потребам військовослужбовців
Авторы: Литвиненко, В'ячеслав Васильович
Ключевые слова: нетрадиційна рослинна сировина
січені напівфабрикати
борошно сочевиці
борошно люпину
борошно кіноа
фізико-хімічні показники
Дата публикации: Фев-2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Литвиненко, В. В. Удоcконaлення технології харчових продуктів, адекватних нутритивним потребам військовослужбовців: кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / В'ячеслав Васильович Литвиненко. - Полтава, 2024. - 97 с.
Аннотация: Проаналізовано принципи розроблення харчових продуктів, адекватних нутритивним потребам військовослужбовців, розглянуто особливості технології січених напівфабрикатів, біологічні характеристики рослинної сировини, обраної для досліджень (білкових збагачувачів, таких як борошно сочевиці, люпину та кіноа).
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13591
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Литвиненко В В.pdf2,18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь