Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13592
|
Название: | Удосконалення технології десертів з покращеним нутрієнтним складом |
Авторы: | Бугрик, Анастасія Володимирівна |
Ключевые слова: | пюре з кизилу пюре з банану агар-агар самбук пектинові речовини міцність |
Дата публикации: | Янв-2024 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Бугрик, А. В. Удосконалення технології десертів з покращеним нутрієнтним складом: кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анастасія Володимирівна Бугрик. - Полтава, 2024. - 72 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню технології солодких страв за рахунок використання пюре з кизилу. Досліджені особливості хімічного складу пюре з кизилу. Проаналізовано можливість використання дикорослих ягід в технології десертів з покращеним нутрієнтним складом. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13592 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|