Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13592

Название: Удосконалення технології десертів з покращеним нутрієнтним складом
Авторы: Бугрик, Анастасія Володимирівна
Ключевые слова: пюре з кизилу
пюре з банану
агар-агар
самбук
пектинові речовини
міцність
Дата публикации: Янв-2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Бугрик, А. В. Удосконалення технології десертів з покращеним нутрієнтним складом: кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анастасія Володимирівна Бугрик. - Полтава, 2024. - 72 с.
Аннотация: Кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню технології солодких страв за рахунок використання пюре з кизилу. Досліджені особливості хімічного складу пюре з кизилу. Проаналізовано можливість використання дикорослих ягід в технології десертів з покращеним нутрієнтним складом.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13592
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Бугрик А В.pdf1,92 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь