Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13593
|
Название: | Удосконалення технології хлібобулочних виробів із заданими властивостями |
Авторы: | Прокопчук, Ольга Василівна |
Ключевые слова: | хліб хлібо-булочні вироби гарбуз вичавки харчова й біологічна цінність |
Дата публикации: | Янв-2024 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Прокопчук, О. В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів із заданими властивостями: кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ольга Василівна Прокопчук. - Полтава, 2024. - 90 с. |
Аннотация: | Робота присвячена науковому обґрунтуванню і розробці технології хлібобулочних виробів із використанням нетрадиційної для хлібопекарського виробництва сировини, а саме: гарбузового соку, пюре та порошку з вичавок гарбузових. Встановлено та науково обґрунтовано технологічні параметри використання нетрадиційної сировини в рецептурі хлібобулочних виробів. Обгрунтована доцільність їх використання в якості джерела пектинових речовин, вітамінів та мікроелементів. Запропоновано технологію хлібобулочних виробів із використанням нетрадиційної рослинної сировини. Розроблений продукт містить значну кількість біологічно активних речовин та має підвищену харчову цінність. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13593 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|