Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13593

Название: Удосконалення технології хлібобулочних виробів із заданими властивостями
Авторы: Прокопчук, Ольга Василівна
Ключевые слова: хліб
хлібо-булочні вироби
гарбуз
вичавки
харчова й біологічна цінність
Дата публикации: Янв-2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Прокопчук, О. В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів із заданими властивостями: кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ольга Василівна Прокопчук. - Полтава, 2024. - 90 с.
Аннотация: Робота присвячена науковому обґрунтуванню і розробці технології хлібобулочних виробів із використанням нетрадиційної для хлібопекарського виробництва сировини, а саме: гарбузового соку, пюре та порошку з вичавок гарбузових. Встановлено та науково обґрунтовано технологічні параметри використання нетрадиційної сировини в рецептурі хлібобулочних виробів. Обгрунтована доцільність їх використання в якості джерела пектинових речовин, вітамінів та мікроелементів. Запропоновано технологію хлібобулочних виробів із використанням нетрадиційної рослинної сировини. Розроблений продукт містить значну кількість біологічно активних речовин та має підвищену харчову цінність.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13593
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Прокопчук О В.pdf1,7 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь