Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13660
|
Название: | Дослідження споживчої цінності та якості охолодженої риби |
Авторы: | Лисюк, Юлія Ігорівна |
Ключевые слова: | органолептичні показники якість запах смак консистенція бульйон під час варіння зовнішній вигляд і стан шкіряного покрову |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Лисюк, Ю. І. Дослідження споживчої цінності та якості охолодженої риби: кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Юлія Ігорівна Лисюк. - Полтава, 2024. - 98 с. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13660 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|