Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13661
|
Название: | Товарознавча характеристика та особливості експертної оцінки кефіру |
Авторы: | Божук, Павло Анатолійович |
Ключевые слова: | кисломолочні продукти кефір споживчі властивості органолептичні показники якість продукції умови зберігання експертиза |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Божук, П. А. Товарознавча характеристика та особливості експертної оцінки кефіру: кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Павло Анатолійович Божук. - Полтава, 2024. - 95 с. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13661 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|